Овај вебсајт представља архиву старог вебсајта Универзитетске библиотеке који је био у функцији до 2013. године и од тада се не ажурира. Молимо Вас да посетите вебсајт unilib.rs на ком можете пронаћи актуелне информације и изворе. Хвала!
You are visiting an archived website of the University Library in Belgrade that was functional up until 2013 and is not being updated since. Please visit unilib.rs for current information and resources. Thank you!

Univerzitetska biblioteka "Svetozar Marković "
Loading
 
 
Univerzitetska biblioteka Svetozar Markovic

“Izaberi svoju tehniku učenja“

Održana radionica “Izaberi svoju tehniku učenja“

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizovao je 1.aprila, u zgradi Univerzitetske biblioteke, radionicu: Izaberi svoju tehniku učenja.

Radionicu su vodili Bojan Aleksić i Milena Vujović, praktikanti Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. Studenti i diplomci imali su prilike, kroz interaktivnu radionicu, da nauče više o različitim stilovima učenja i mogućnostima primene svakog od njih. Kroz različite vežbe, studenti su mogli da otkriju koji stilovi učenja najviše odgovaraju svakom učesniku ponaosob. U završnom delu radionice, studenti su učestvovali u simulaciji ispita i bili su u prilici da testiraju svoje veštine prezentovanja znanja na ispitu.

Ova radionica predstavlja još jednu od brojnih aktivnosti Centra za razvoj karijere koji imaju za cilj da studente i diplomce Univerziteta u Beogradu edukuju i blagovremeno pripreme za tržište rada, da unaprede njihove veštine i pomognu im u sticanju dodatnih znanja koja će im biti od značaja pri zapošljavanju i budućem radu.